HTML

Fellebezés

Az egyéb fórumokról érzésem szerint oktalanul kitörölt írásaimat teszem ide. El lehet dönteni, hogy valóban kellett-e törölni ezeket. b

Friss topikok

  • csilla vargáné: ESZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ....... (2024.01.14. 15:28) Megbocsájtás
  • csilla vargáné: ESZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ....... (2024.01.14. 15:27) Lázok Andor levele
  • csilla vargáné: ESZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ....... (2024.01.14. 15:26) Kinek fizetett tizedet...
  • csilla vargáné: ESZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ....... (2024.01.14. 15:25) SemjénZsolt a Szent Pálon
  • csilla vargáné: ESZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ....... (2024.01.14. 15:25) A F~méregetésről

Linkblog

Németh Sándor a gyűlöletről

2016.05.02. 13:59 Báthory Ödönke

"nem arra figyelünk, hogy mit állítanak rólunk, hanem arra, hogy mit mond ISten Igéje. Hogy kell szolgálni az Urat". (1:12:58)

"van egy ember, aki legalább 27 éve főfoglalkozásban a legszenvedélyesebben, talán őt tudnám megemlíteni, hogy a HIT Gyülekezetét, személyemet tönkretegye, rombolja, pusztítsa, dehát lehet, hogy Isten azért támaszt ilyen embert, mert nagyon sok áldásban akar minket részesíteni a mennyben" (1:13:25)

"Régebben a titkosszolgálatok voltak, a klerikális elhárítás, most a fő rágalmazók szakadárok. Olyan volt keresztények, akik kiestek a SZentlélekből, akikre vonatkozik Júdás levelében leírt, hogy elszakadtak a Szentlélektől, pszichikaikvá váltak, és ilyeneket Júdás is meg Péter is csúfolóknak nevezi. Szidalmaznak, rágalmaznak satb. NAgyon sokszor az irigység motiválja őket, a bosszú, ahogy mondtam ez az ember, az Amerikai Népszavának a szerkesztője, Bartus Lászlónak hívják, hogy azért hadd ismertessem a nevét is meg, ezzel nem tudunk mit csinálni. Sokszor próbáltunk megbékülni vele, de ez nem sikerült." (1:14:21)

"Vannak segítői, egy autonóm nevezetű csoportosulás, többnyire én ezekhez kötöm, akik telehányják piszokkal a facebookot és a frusztráltságukat nyomják ki" (1:15:33)

 forrás: https://www.youtube.com/watch?v=Y7S2juuAgQ0

 Kedves Hit Gyülekezete, tisztelt Németh Sándor! És mindenki, aki nickek mögé próbálja védeni a védhetetlent!

 Az a helyzet, hogy derék dolog, ha Isten Igéjére figyeltek. De ha bárki tényeket mond rólatok, azt nem lehet egy vállrándítással vagy pozitív megvallással elintézni. És a tények makacs dolgok. Sok évig próbálták derék gyülekezetvédők ezen a helyen is védeni a védhetetlent. Mára az értelmes vitázók kikoptak, maradtak az ilyesmi beszólogatók, amikkel nem igazán tudunk mit kezdeni. Mindnyájan ismerjük a viccet, amikor a HITes megvallja, hogy "Én nem vagyok itt!". Kb ennyit érnek ezek küzdelmetek a valóság ellen.

 A FSZA szerint a Bartus 27 éve főfoglalkozásban gyűlöli a HGYt. Tehát már 1989-ben kezdte intenzíven gyűlölni, évekkel a HETEK főszerkesztése előtt. És ezt az ádázul gyűlölő embert vette maga mellé a FSZA, és tette főszerkesztővé. Azért van ebben valami perverz.

 Sokszor próbált megbékélni a BArtussal, de nem sikerült. Engem érdekelne ez a próbálkozás, konkrétan mi történt, hogy zajlik egy ilyen megbékélési próba?

 végezetül: ebben az írásban neveztem utoljára teljes nevén a HGYt. Mindenkinek joga van a saját nevéhez, és az egyik legnagyobb aljasság ezt a nevet elvitatni tőle. Akiről a végén szó van, annak a neve Budapesti Autonóm Gyülekezet. Hivatalosan bejegyzett egyház. Hogy jön ahhoz egy ilyen akárki, hogy csak úgy lecsoportosulásozzon egy gyülekezetet? Innentől kezdve nekem HIT nevezetű csoportosulásról van szó.

 És még ez beszél nekem becsípődésről. (1:13:12)

 b

Szólj hozzá!

Címkék: hit autonóm bartus

A bejegyzés trackback címe:

https://fellebezes.blog.hu/api/trackback/id/tr88680024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása